080323: LondonsvennarnaAndrea bor mitt i London, men hänger bara med svenskar. Hon kan inte komma på varför hon ska umgås med engelsmän. Men Karin tycker att livet på svenskgatan börjar bli klaustrofobiskt och vill flytta därifrån. Följ med in i Londons svenskbubbla. Det blir leverpastej, gympa på svenska och inte en enda engelsman så långt ögat når.

Regeringen har planer på att göra det lättare att bugga svenska folket. Därför lanserar vi Verkligheten Buggar Verkligheten. Metoden får Gestapo att likna en snäll cockerspaniel. Ett antal mikrofoner placeras ut. Sen lägger vi oss på lur och tjuvlyssnar. Så länge en person i rummet vet om att det spelas in så är det fullt tillåtet. Det kan vara din tandläkare, din frisör eller din egen mamma.

Och så blir det skolavslutning, med björkris och Den Blomstertid Nu Kommer – fast på ett sätt du aldrig någonsin hört förut. För hur ställer sig skolor i vårt sekulariserade land till att hålla skolavslutning i en moske istället? Och vad säger självaste Jan Björklund?

Dessutom världsrekord i fågelskådning, en näsoperation i öknen och i Panelen: tre börsmäklare.