Uppsala

Storvretaförlust i tredje kvartsfinalen

Det blev förlust hemma för Storvreta med 5-3 i den tredje kvartsfinalen i innebandyslutspelet mot Täby på Fyrishov igår.

- Vi gör en bra match. Jag tycker inte att Täby gör en så speciellt bra match. Det är vi som bränner mycket chanser och överarbetar. Vi blir lite stressade, och det tar Tbay vara på fint. Det är det som straffar oss i den här matchen, säger Storvretas tränare Stefan Forsman.

Drygt 1700 personer som hade kommit till Fyrsihov fick se Storvreta börja piggt, men Täby tog över mer och mer - den första period slutade 3-1 till Täby.

Andra perioden var Storvretas. Laget var offensivt och fick spela power play flera gånger efter Täbys utvisningar. Det utnyttjades och Uppsalalaget gick upp till 3-3.

Men Storvreta fick ett avbräck i slutet av perioden när tvåmålsskytten Hannes Öhman fick bollen i ögat och tvingades gå av plan.

I tredje periodens början gjorde Täby 4-3 och sedan blev det en lång jakt för Storvreta att kvittera. De hade många chanser och pressade på, men när det bara återstod drygt en halv minut av matchen, och målvakten hade tagits ut, gjorde Patrik Nilsson självmål.

- Jag ville bara ha en fallucka i golvet och försvinna härifrån. Man sviker ju så mycket folk, känner man. Men vad fan! Det är sånt som händer. Jag får ta revansch i nästa fajt, säger Patrik Nilsson.

Anders Königsson
anders.konigsson@sr.se