Mörrumtränare överraskad av petningen

Morgan Svensson som tillfälligt petades som tränare för Mörrum Hockey på söndagen är tveksam till en fortsättning. Detta trots att styrelsen förväntar sig att han ska fullfölja sitt kontrakt.

Turbulensen i Mörrum Hockey är stor efter mindre lyckade resultat i kvalserien och söndagens tränarbyte. Den tidigare hyllade Morgan Svensson ersattes då av Tommy Fors. Skälet var att få en nytändning i laget enligt styrelsen.

Tveksam till fortsättning
Styrelsen för Mörrum Hockey säger att den petade tränaren Morgan Svensson ska fullfölja sitt treåriga kontrakt när kvalserien är över. Själv är han tveksam.

– Jag har inte tagit ställning. Jag är kontrakterad och jag är överraskad över att klubben har löst det på det här sättet. Men vinner man inte i den här branschen är det väl så, säger Morgan Svensson.

Tidigare hyllad i klubben
För några månader sedan hyllades Morgan Svensson av spelare, ledare, supportrar och styrelsemedlemmar i Mörrum Hockey.

Han hade då på bara några månader förvandlat Mörrum Hockey från ett tippat mittenlag till ett lag som slogs om en kvalplats till allsvenskan.

Efter att laget missat allsvenskt kval i sista omgången före jul har det varit motigt för laget och de många förlusterna fick till slut styrelsen att agera.

Läs också:

Fredrik Persson
fredrik.persson@sr.se