Return of the Lotta och framtidsvisioner

Onsdagen den 26 mars

Tre veckor har gått sen hon började sitt gästspel i Stockholm. I natt hörde du Liselotte Karlsson som under några månader sänder .
Vi kollade läget på pirrighetsmätaren nu när hon pratar så det hörs i hela Sverige. I juni är hon tillbaka hos oss under morgnarna i P4 Västmanland. (06.20)

Västeråsaren Mathias Wiik sysslar med teater som författare, regissör och skådespelare. Men han är en man med åsikter också fick vi höra i dagens Tänkvärt. Mathias slog ett slag för vår rättighet att uttrycka våra åsikter oavsett var vi står på den politiska kartan. (07.20)

Hur ska Västerås se ut om 20 år och hur ska staden vara att leva i då? Den frågan ställde vi till JuneAnn Wincent, projektledare för Västerås stads målbildsarbete. Hon jobbar med projektet där det planeras för livskvalité i länets största kommun. (07.45)

Nyordning i antagningen till högskolorna är på gång till 2010. Vad innebär det? Vi pratade med högste chefen på Höskoleverket, universitetskansler Anders Flodström, som tyckte att ett sabbatsår från studierna var att rekommendera för den osäkre som inte hittar rätt i den akademiska djungeln. (08.45)

Vi hörs i morgon!
/Teodora och Thomas