Viktor

Presentation:

Hallå! Victor här. Jag ska vara här på Din Gata under denna vecka och den kommande veckan. Jag kommer från Sjöbo men jag går i skolan på Österportsgymnasiet i Ystad (Media linje). Jag är 16 år och på min fritid så tar ja de lugnt, är med polare, pluggar, och sen självklart lyssnar jag på Din Gata!

Jag valde att praktisera på Din Gata för att jag tycker dem har bäst radio och för att dem tar upp ämnen som man själv kan ”spegla” in sig i och dem spelar den bästa musiken!

Till skillnad från alla andra radio program och stationer som tar upp tråkiga ämnen och spelar Väldigt dålig musik, enligt mig. Jag ser fram till allt jag kommer att lära mig här och att jag kommer få prata så mycket i radio. Jag kommer vara med i eftermiddags programmet denna veckan och nästa vecka kommer jag vara med på morgon programmet.

När jag var liten ville jag bli fotbollsproffs sen med åren så tappa jag intresset för fotbollen Och fick upp intresset för radion. Under åren har de intresset ökat och ökat. Det är de jag vill arbeta med när jag blir gammal, i alla fall så som jag ser det nu. Vem vet om fem år kanske jag vill bli lärare eller något.

// v