Bland levande begravda och porschar i Planeten...

P3 Planet lördag 29 mars

När du lyssnar på veckans Planet så kommer du få följa med på följande:

- Planet tar dig med bland gengångare, gastar och vanliga spöken i Londons äldsta kvarter på en guidad spöktur och får höra den ena mer gastkramande historien än den andra...

- Förra veckan kanske man hörde en och annan smällare vid påskfirandet, men det var nog ingenting jämfört med hur det lät i Teheran där Planetens korre Ahang befann sig under årets största och också mest betydelsefulla fest!

- Vi drar igång med en ny tävling; när du reser - vad samlar du på? Souvenirer eller upplevelser? Maila bild och din berättelse till oss har du chans att vinna 1000 kr i resecheckar!

- UD HJÄLP! UD börjar bli trött på att folk tror att de fixar allt om det skiter sig på resan - Planeten reder ut och förklarar grundligt vad de egentligen kan hjälpa dig med om du hamnar i knipa utrikes.

- Emil träffar på ett lite udda fenomen, mitt ute i ingemansland i Norrland kör några tyska turister rally med glänsande porschar på en frusen sjö...

- Johan börjar närma sig sitt mål på sin resa genom Amazonas väldiga regnskog på världens största flod...

- Veckans hemkomling heter Klara och berättar hur hon var nära att dö i Indien i den fruktade Denguefebern.

- Om du är nyfiken på Ryssland så kanske du får svar på dina undringar när vi snackar med månadens korre i Sibirien; Camilla.

Smaklig lyssning!

Programledare: Erica Larsson