Nu drar jag på kärleksresa!

06.30 visar klockan och därmed det överlägset mest arla blogginlägg undertecknad någonsin levererat. varför väljer man att gå upp så här tidigt dagen efter att kvällen innan inpå småtimmarna ha bevakat/analyserat/skrivit om FYRA landskamper?

Jag gör ensam det jobb Lagerbäck behöver anställda spioner för att klara: bevaka Sveriges EM-motståndare.

Svaret på den retoriska frågan om min tidiga morgon är att snart bär det av mot Arlanda för avresa till träningsläger på Cypern.

Det verkar som bekant finnas vissa krav på fotbollspelare i Sverige: Du får inte vara dopad, du måste ha en agent, du måste tycka ”Vänner” är världens roligaste sit-com (that’s where I fail) samt att du minst en vecka om året ska åka och träna på Cypern.

De allsvenska lagen har redan varit iväg så nu är det soporna i Superettans tur. Vi får se vilka andra lag som tränger sig in i flygplanskabinen om några timmar.

Jag har som brukligt förberett mig noga inför lägret. iPodden är proppad men ny och bra musik.

Ett mycket utstuderat avhållsamhets-beteende i TV-serievärlden har gjort att jag nu under en vecka kan skörda frukter av att ha sparat en hel del guldkorn på senare tid. Vad sägs om följande material i dvd-väskan:

Dexter, säsong 1

Studio 60 on the Sunset Strip (som jag i och för sig ser en andra gång nu)

Flight of the Conchords, säsong 1

Arrested Development, säsong 3 och sist men inte minst

The Wire, säsong 4. Nya avsnitt av världens bästa TV-serie och jag på en het kärlekssemester till Medelhavet. Det kommer bli mycket kvalitetstid tillsammans. I flygplanet, vid poolen och i hotellsängen. Passion!

(27 mars)
Richard Henriksson
richard.henriksson@sr.se