Torsdag 27 mars

15.07: Om några månader kan ungdomarna i Björna (norra Ångermanland) inta gudstjänstlokaler som Filadelfiaförsamlingen sålt till Björna ekonomiska förening. I den gamla frikyrkan blir det bio, bibliotek och fritidsgård. Ljudligt reportage på plats signerat Lennart Sundwall.

15.22: Hur är det på andra ställen i länet för unga? Jag ringer 14-åriga Malin Berglund i Långsele (som bland annat kör sitt trav-russ Jonglör och visar hästklubbens pållar för ensamkomna flyktingungdomar) och 14-årige Oskar Kjelldén i Överturingen (som tar skotern till Jämtland och gärna fiskar) - om påsklov och aktiviteter i mindre byar.

15.37: Oljeutsläppet i Sundsvallsbukten fortsätter att förbrylla. Senaste budet som miljöåklagaren Christer B Jarlås säger är att oljan kan komma från Sundsvall Energis bergrum nära vattnet. Du hör åklagaren och du får en direktrapport från Korstaverkets två bergrum där den förbryllade miljöchefen Mats Bäck letar läckor - hittills utan resultat.

15.42: Det finns i alla fall 13 bergrum som i varierande grad innehåller olja i närheten av Sundsvallsbukten - minst 85.000 kubik olja finns lagrad sammanlagt. Hur sköts tillsynen? Länsstyrelsens miljöhandläggare Ove Kullerstedt svarar.

16:12: Arbetsmiljödomen i går mot aluminiumsmältverket Kubals vd John Hoerner. Vi tar tag i funderingarna om varför det i läget just nu inte blir något skadestånd för omkomne 25-åringens anhöriga och inte heller någon företagsbot. Åklagare Barbro Jönsson, specialist på arbetsmiljöbrott, ger sin syn på saken.

16.22: Och så har köpcentrat i Birsta öppnat för 711:e gången. Vi var på plats i förmiddags och du hör shoppingglada norrlänningar (rep Annie Granzell och Helene Nyberg).

16.30: Alla nyheter från dagen i 10 minuters sammanfattning - hör vår huvudsändning och få grepp om hela länet.

16.45: Ekot

17:00 Sportpanelen tar över etern igen. Maria Scharffenberg och Thomas Kasselrud analyserar vårt sporthysteriska län med toppfotboll, galet bra basketlag och hockey (liten svacka bara för Timrå)

Hör gärna av dig med synpunkter - tyck till om innehållet i radion. Ring 060 – 66 62 51 eller skriv i rutan till höger här bredvid.