Innebandyglädje, snus och kulturpengar

Måndagen den 31 mars

Stort grattis till Västerås IBFs damlag! Nu har de tagit steget upp till damernas elitserie i innebandy. Vi hörde hur det kändes för målvakten Therese Ellilä som igår dessutom blev utsedd till bästa hemmaspelare. (06.40)

Jurgita Ravaityte från Västerås stads Kvinnocentrum stod för dagens Tänkvärt. Hon berättade om den utställning om vit slavhandel, så kallad trafficking, som kommer till Västerås 5/4 och visas av . 
(07.20)

Läckor från polisen försvårar utredningen kring morden i Arboga. Det tycker både chefsåklagare Anders Jakobsson och den misstänkte kvinnans försvarsadvokat Per-Ingvar Ekblad. (07.45)

Jobbar du inom ? Då är det slut med cigaretter och snus på arbetstid från och med i morgon. Nya hårdare regler träder i kraft den första april och vi pratade om detta med Staffan Fogelberg, verksamhetschef på proAros Vård och omsorg, äldreomsorg Väster. (08.20)

20 000 kronor fick Christian Haag igår när Västerås stad delade ut årets . Vill du se Christians arbete går du vidare till hans . Han hälsade på hos oss i morse. (08.40)

Vi hörs igen i morgon!
/Teodora och Thomas