Kontakta P1 Dokumentär

Vi vill gärna att du hör av dig till oss! Kontakta oss med tips eller synpunkter. Vi tar gärna emot programförslag. Här hittar du mejladresser till oss på redaktionen.

Synpunkter

Vill du berätta vad du tyckte om den senaste dokumentären – gör det gärna på vår Facebooksida eller på Instagram. Där kan du också få information om kommande dokumentärer.

Tips

Många av våra dokumentärer har kommit till efter tips från lyssnare. Känner du till en historia eller ett missförhållande som du tycker att vi borde uppmärksamma? Har du tips på personer vi borde prata med? Hör av dig till oss!

Du som tipsar har självklart rätt att vara anonym om du vill. I kontakten med oss har du grundlagsskyddat källskydd. Men skicka gärna med ett telefonnummer där vi kan nå dig med eventuella frågor om ditt tips.

Mejla någon av oss direkt (se nedan) eller på vår gemensamma epost dokred@sverigesradio.se.

Programförslag

Är du journalist/dokumentärmakare och har en idé till en dokumentär du vill göra? Skicka in ett programförslag till oss!

Berätta om din programidé, om vilka du vill ska vara med i programmet och om hur du vill göra det. Fundera över hur lång tid projektet kan ta och när det kan bli klart. Vi ser helst att du använder den här mallen. Har du redan börjat göra intervjuer? Bifoga gärna ett kort ljudklipp så att vi kan få ett hum om hur du och dina intervjupersoner låter.

Programförslagen behandlas på ett programförslagsmöte en gång i månaden. Då samlas redaktionen för att diskutera de idéer som har kommit in. Efter mötet lovar vi att återkomma med besked till dig som skickat in förslag.

Du kan skicka ditt programförslag antingen direkt till någon av oss som jobbar här eller till vår gemensamma e-post dokred@sverigesradio.se. Har du frågor eller vill diskutera din programidé innan du skickar in förslaget är du välkommen att kontakta oss.

Redaktionen

Marie-Jeanette Löfgren: chef, Stockholm
marie-jeanette.lofgren@sverigesradio.se

Sofia Kottorp: koordinator, Stockholm
sofia.kottorp@sverigesradio.se

Ylva Lindgren: producent, Stockholm
ylva.lindgren@sverigesradio.se

Håkan Engström: producent, Stockholm
hakan.engstrom@sverigesradio.se

Magnus Arvidson: producent, Stockholm
magnus.arvidson@sverigesradio.se

Martin Jönsson: reporter/producent, Stockholm
martin.jonsson@sverigesradio.se

Lotta Malmstedt: producent, Malmö
lotta.malmstedt@sverigesradio.se