Redaktionen rekommenderar v. 14:

Har du tråkigt i helgen? Varför inte kolla in lite inredningsbloggar eller lyssna på grym musik från Joel Alme och Veronica Maggio? Kolla in redaktionens tips för den här veckan:

Julia Blomberg:

Jag är en sån där som mest går runt och tittar i inredningsaffärer utan att köpa något och alltför ofta får man onda ögat från expediten som står där sysslolös med mig som enda kund.

Nu har jag hittat en sajt där jag kan sitta och inspireras av vackra saker i timmar utan att känna mig stressad att köpa något. Kolla in denna inredningsbloggen: http://ellmania.blogspot.com/

Och eftersom det är så ”trendigt” med inredningsbloggar finns det såklart en massa fler. Här är en annan schyst: http://purplearea.blogspot.com/

Emily Asserbäck:

Åh! Jag diggar verkligen Veronica Maggios nya platta!

Hela förra helgen var det mitt soundtrack när jag strosade runt i solen och låtsades att det var sommar. Så mitt finfina tips är att lyssna på hennes nya platta och mina favvislåtar är Stopp, jajaja och gammal sång.

Nu är det sommar!

Niklas Alicki:

Joel Almes debut ”A Master of Ceremonies” är ju helt enkelt väldigt bra. Det har ju blivit en väldigt märklig hype som enbart bestått i ett fåtal live-spelningar och word of mouth-grejen. Hans skivbolag Sincerely Yours (Tough Alliance-grabbarna) ligger bakom strategin, Joel Alme själv verkar väl egentligen bara surfa på idén.

Och oavsett vad man tycker om marknadsföringen så har den ju lyckats på ett sätt. Men kontrasten kunde inte vara tydligare till hans musik. För Joel Almes musik är välkomnande och ståtlig. Som ett punkigt Weeping Willows. Gbg knäcker återigen.