LOVISA: Svärta inte ned redan nedsvärtad råtta!

Det var länge sen jag höll ett försvarstal i sändning men idag var det oundvikligt. Med anledning av den gnagar-relaterade incident som ägde rum i huvudstaden då en råtta på villovägar brändes ihjäl i ett kraftställ och därmed förlamade tågtrafiken till och från Sthlm centralstation, kände jag att det var läge att mana folket att inte låta sig drivas med och kasta än mer skit på råttan. Eller Rattus, som är det korrekta latinska namnet. Jag kände mig extra berörd eftersom jag i 17 år nu dragits med ett dåligt samvete för den ihjälhettning jag utsatte min egen husråtta för då jag med fön försökte bota vad jag trodde var en förkylning. Jag trodde jag gjorde allt i min makt för att hjälpa, när jag egentligen gjorde allt i min makt för att stjälpa:

I vår nya programpunkt Musikpolisen som tidigare gått i PopNonStop valde ni lyssnare att förklara One Republics Stop and Stare skyldig till för stor likhet med Springsteens Philadephia. Lyssna på bevisbördan här:

Christian Kjellvander ville inte, Millencollin sa att de inte kunde, idag försökte vi övertala death metal-bandet In Flames att ta på sig uppdraget att framföra Perellis Hero i indieversion i nästa års melodifestivalfinal. Det gick sådär: 

Nu är det helg!

Lovisa