Ring of Fire - Walk the line

Ring Of Fire bildades 1993 av basisten Bacon som också är kapellmästare i bandet. Ring Of Fire’s första CD ”Iron Horse” släpptes 2001. Bandet jobbar just nu för fullt i studion med sin tredje skiva som kommer att släppas under hösten 2008.

Bandmedlemmar:
MARIE HEDMAN har varit Ring Of Fires sångerska sedan 2005 och under sin karriär har hon sjungit allt från jazz till rock. Tidigare har hon bland annat spelat med Örjan Englund och Lone Star Band.

BACON, bandets basist. Bacons första instrument var klarinett och efter ett tag av spelande på den bytte han ut klarinetten mot gitarren. När han kom med i bandet Bällsta River Boys som behövde en basist lade Bacon gitarren åt sidan och började spela bas, och på den vägen är det.

PATRICK AREKLEW började spela gitarr vid fem års ålder då hans farbror placerade en gitarr i hans famn, och har sedan dess inte släppt taget om den. Han har jobbat som turnerande musiker och spelat med många kända artister som exempelvis Joyride, Eddie Oliva, Janne Önnerud & Co, Rock Ragge. Förutom gitarr spelar Patrick även trummor och bas och är även studiomusiker. 

MATS ROSÉN är Ring Of Fires’s steel gitarrist. Mats har arbetat mycket som studiomusiker och har tidigare spelat med Vikingarna, Per Gessle, Ulf Lundell och ABBA. Innan Mats började spela med Ring Of Fire spelade han många år tillsammans med Mats Rådberg & Rankarna.

TOMMY ERIKSSON började spela keyboard med Ring Of Fire 2002. Han har tidigare spelat med artister som Salta Mandlar och Ann Kihlström.

LINUS BLADH är ny i bandet. Han är musikakademiker som spelat med ett stort antal band där Hoffmans Cirkus är en av de senare, med vilka han spelade mellan 2002-2006 på heltid.