Radikalflatan vs Böghögern

Brunchrapporten hjälper till att bryta fördomen om homos som homogena. Här presenteras de två krigande grupperingarna Radikalflatorna och Högerbögarna:

Radikalflatan - den kvinnliga bröstälskarens erfarenhet av dubbelt förtryck, som lesbisk kvinna, leder henne till den vänstra politiska sfären

Högerbögens upplevelse av förtryck:  Att inte få ligga med sportkillarna på gymnasiet. Det har gjort honom medveten om vikten av att se ut som en sportkille så att han i framtiden får ligga med sportkillar. 

Böghögern, eller ”B’höge’n” ser sin läggning som medfödd, ett uttryck för att alla individer är unika - och har naturgivna rättigheter - att stoppa sina penisar vart de vill - som ingen stat i världshistorien har rätt att hindra. Bhögen går till en höger som rätt nyligen accepterat honom. Det ser Bhögen som ett fint uttryck för modernitet. 

Radikalflatan spottar efter sin hbt-broder och frågar hur det känns att vara den vite mannens lakej? Hennes utanförskap har ju lett henne till en bredare förståelse för svaga grupper i samhället och solidaritet. En välfärdsstat är en minoritets bästa vän! 

Bhögen ryser lite, och svarar att den mest effektiva förändringen kommer med pengar. Rosa pengar! Gaymarknadsföring med glossiga livsstilsmagasin är effektivare än alla statliga anslag till RFSL 

Radikalflatan frågar häpet om Bhögen ser lösningen i objektifierande modetidningar där alla ser ut som tolvåringar på stereoider? En hbt-identitet medför ju medvetenhet om problematiken med normer, att man ska förväntas vara på ett visst sätt. Radikalflatan upplyser med ett inspirerande tonfall att hon har slutat att raka sig och använda personliga pronomen! 

Bhögern frågar syrligt varför hon försöker leva i ”upp-och-nedvända-världen”? Kan hon inte bara acceptera naturlagen att alla vill vara snygga och rika? Eller i alla fall ligga med dom som är det... 

Radikalflatan väser något ohörbart om Korkade Bögars Klubb, och om poppersen till slut stigit honom åt huvudet 

Bhögen förnekar indignerat att han skulle använda droger samtidigt som han tittar sig i spegeln efter synliga spår på det vidlyftiga festandet. Bhögen skriker gällt att han hoppas att radikalflatan åtminstone kommer använda deo om hon ska stå och dansa bredvid honom i schlagertältet i parken 

Radikalflatan säger avmätt att hon inte har några planer på att lyssna på skitdålig schlagermusik, utan kommer finnas på ett väldigt trevligt seminarium på Pridehouse, tack så mycket! Innan hon stormar iväg.