100-miljonersvinnaren funnen!

Nu har Svenska Spel äntligen hittat den som vann 100 miljoner kronor på Lotto i förra veckan. En man i 45-årsåldern från Värmland kan skratta hela vägen till banken.

Mannen, som hade varit på semester läste i tidningen om drömvinsten men reflekterade aldrig över att det kunde varit han själv som vunnit.

Han kom i kontakt med Svenska Spel idag och han drömmer om en jordenruntresa men har inte funderat mer på vad han ska göra med storvinsten.

Vinnaren själv säger:
– Det här går inte att fatta... Jag är nog lite chockad. När jag kom hem läste jag i en tidning att någon som spelat i Karlstad hade vunnit 100 miljoner, men ingen visste vem det var. Kul för den personen, tänkte jag. Men sedan började jag läsa och insåg att det var den butiken jag var förbi i förra veckan…

– Sedan blev jag helt kall när det var mina sju Lottonummer och två Jokernummer som stod i tidningen. De liksom lyste där i tidningen. Det var helt galet, fortsätter vinnaren som inte riktigt vågade tro att det var sant förrän Pierre Jonsson ringde upp.

– Jag spelar lite då och då, mest på Oddset. Nu handlade det om ett rent impulsspel på Lotto med Joker. Dessutom fick datorn köra en Hux Flux-kupong och plocka ut egna nummer, säger han.

Det här får du för 100 miljoner kronor
7 300 000 l Bensin
4 000 000 kr Årsränta på banken (vid 4%)
1 694 915 st Big Mac-menyer
401 606 st Bokhyllan Billy
25 000 st Playstation 3
1250 st Nätter i finaste sviten på världens dyraste hotell, Burj Al Arab i Dubai
123 st Porsche 911 (standardutrustad)
6 st Bugatti Veyron