LOVISA: Om jag säger Just D - vad säger du då?!

Man kan väl säga att fokus idag låg på musik. Ja, efter det att alla hade släppt diskussionen om huruvida trakten kring Skövde var avskyvärd eller inte som cykel-resemål. Patti hade ju tagit tillfället i akt att ösa en del skit över kommunen efter den fasansfulla strapats han själv hade fått uppleva från cykeln på nejden alla cykelstigar. Ni lyssnare var inte sena med att hänga med, de flesta ställde sig bakom Patti i hans bespottande av Skövdetrakten, medan ett fåtal tyckte att samma plats var det finaste stället på jorden.
Men sen kom musiken som sagt in i bilden. Lyssnar-Elin som vann dagens Storytellingtävling lyckades ju lotsa sig fram till rätt svar, filmen Garden State, mycket pga filmens soundstrack som vi ju spelade upp i bakgrunden. Grattis igen Elin. Gött jobbat!
Sen kom ju programledaren Henrik Johnsson hit och höll låda inför kvällens premiären av hans program Musikmaskinen. Han informerade oss om att det inte var olagligt att forsla slantar i tröjan på Fångarna på Fortet, att det var bäste vännen Mark Levengood som introducerade honom till internet och att han som 15-åring led av grav hybris. Hör hela intervjun här: