LOVISA: Jag vaknade upp med en hantverkare!

Idag blandades politik och sexuella anspelningar så det stod härliga till här i programmet! Det började med att Patti berättade om den läder-blus, jag upprepar, LÄDER-BLUS, som han skulle köpa direkt efter sändningen. Vi följer givetvis upp på detta imorgon!
Sen berättade jag om hur jag idag vaknade upp med en hantverkare: Och sen pratade vi med PR-konsulten Mattias Ronge om hur de amerikanska presidentkandidaterna tänker när de väljer musik som ska ljuda i bakgrunden när de spatserar in framför tv-kameror och väljare: Och så förekom vi de svenska politikerna med lite hjälp på traven när de i framtiden ska börja fumla med cd-fodralen under valmöten och talkshowsmedverkan: Sen avskaffade jag paraplyet- denna sorgsna ursäkt till vattenbortstötande väderskydd. Eftersom det ändå inte funkar. Några höll med mig, några gjorde det inte. Och några var företagsamma nog att skicka in bilder på framtida alternativ, såsom ”the numbrella”. Jag säger då det: låt innovationen flöda, människor!
Just det, vill ni lyssna på dagens TUME-sångogram, så ligger de under TUME till vänster och vill ni kolla facit till introtävlingen så hitter ni det på introtävlingslänken, också den till vänster.
Hörs i morgon!
Lovisa