Måndagen den 27 oktober 2008

Måndagen den 27 oktober 2008

05.13 - Vad är klockan egentligen? Är hon 05.13 eller 04.13? Eller kanske 06.13 redan? Fast nog måste klockorna i studion gå rätt? Ja ja, det blir nog bra, jag är ju på plats i alla fall.

06.17 - Den här veckan ska vi undersöka allt övernaturligt! Har du sett nåt UFO nån gång? Tror du på spöken? Vart ska vi skicka vår spökrädda reporter Katarina Larsson? Tipsa oss vetja! Ring hit på telefon 016-16 16 16 eller skicka ett mejl till morronskiftet@sr.se

07.16 - Pratar med Katarina Larsson som går runt på en kyrkogård och försöker spela in röster, röster som man inte kan uppfatta med örat. Undrar om det funkar?

07.39 - Håller på att tjata på alla er som lyssnar om att ni ska dela med er av era egna upplevelser. Spökhistorier, oförklarliga ljussken eller annat. Fick bland annat höra en härlig 78-åring som berättade om hur han blev vettskrämd som 14-åring!

08.15 - Nu ligger det en pryl i påsen igen. Och just du kanske listar ut vad det är för något. Det är bara att ringa hit och gissa eller ställa frågor. 016-17 54 00, precis som vanligt!

08.22 - Men vad är det här? Först nu kommer första samtalet, men attans vad det ringer nu. Vi hinner inte klart, får fortsätta nästa måndag.

08.33 - Undrar om man ska tro på sånt där onaturligt tjafs. Övernaturliga, oförklarliga saker? Eller är det bara hjärnspöken? Fast det är klart, i lördags när jag var på ett fik i Eskilstuna med familjen och min hand bara rörde sig utan att jag ville det och välte koppen med varm choklad över hela bordet... det borde väl vara nåt lurt med i spelet?

08.41 - Vad ska man göra när man har gått vilse? Och hur undviker man att komma bort i till exempel skogen? Det ska man få lära sig på Svalstaskolan idag och Katarina Larsson är så klart på plats! Hur länge ska man egentligen krama ett träd? Får man släppa taget om man måste kissa?

09.12 - Public Service-gänget tar plats i radioapparaterna runt om i länet igen. Härligt med lite satir på måndagsmorgonen.

09.39 - Det är teddybjörnens dag idag den 27 oktober och vår reporter Juliana Fritzhand tog sig en sväng ut på stan för att kolla in hur många Eskilstunabor som fortfarande har nallen kvar.

09.46 - Katarina Larsson har nu varit med på kursen så att hon inte ska gå vilse. Hon passar på att ha ett läxförhör med barnen som också gått kursen.