Torsdagen 11 december

Nu börjar julkänslan komma!

I morse smög jag upp och satte på tv:n för att kolla på adventskalendern- trots att min dotter är sjuk och sov, och trots att jag egentligen inte tycker att den är speciellt bra... Men i och med att jag har sett den varje morgon så måste jag ju se vad som händer! Så, jag satt helt själv och åt frukost och tittade på adventskalendern ;) Det hör liksom till!

Jag och Lillian håller på att julpynta i studion för att vi ska få den där mysiga känslan i studion som vi vill förmedla i radion. Men en och annan här på radion rynkar på ögonbrynen och undrar vad vi håller på med.
- Är det ett spa eller en radiostudio, undrade en kollega som kom in under sändningen idag.


En lyssnare ringde in och var sur för att vi ger fel väderprognoser! I Dalsland var det tydligen snöstorm, men i nyheterna sades det att det skulle vara uppehåll. Men nu är det ju inte vi utan SMHI som ger oss väderprognoserna...Men bra att ni hör av er i alla fall...
Vem skulle ni vilja höra och vad skulle ni vilja höra i Cappuccino nästa år? Vi börjar tänka framåt nu, så passa på att framföra din åsikt. Maila till cap.vast@sr.se
Tjoho, imorgon är det fredag igen- (veckans roligaste dag) och imorgon har vi en riktigt stor artist med så glöm inte att lyssna mellan 10-12!