Många olyckor i halkan

Det har inträffat ovanligt många trafikolyckor under sena lördagen och tidiga söndagen. En orsak till krockarna och avåkningarna är halkan. Det har dock inte förekommiit några svårare personskador i samband med olyckorna.

Under lördagseftermiddagen krockade två bilar mellan Köping och Munktorp. Två personer fördes till lasarett för undersökning.

Runt midnatt kolliderade två taxibilar i låg fart på Emausgatan i Västerås. En passagerare i den ena bilen klagade på nacksmärtor och fördes till sjukhus för kontroll.

En singelolycka inträffade på E20 i höjd med Hjälmare kanal strax före klockan tre. Bilen hamnade i diket men föraren som var själv i bilen klarade sig oskadd.

En personbil körde av vägen vid Långängskrogen. Bilen hamnade på sidan och föraren blev instängd. Föraren fördes med ambulans till sjukhus men hade inte några allvarliga skador

På väg 66 fick en bilist fick sladd och snurrade runt på vägbanan mellan vajerräcket. Bilen snuddade vid vajerräcket men skadorna begränsades till smärre skador på bilen.

Strax innan 23-tiden inträffade en trafikolycka i nya rondellen söder om Sala. Den 42-åriga föraren klarade sig utan skador.