Lyssnarnas mejl om jordbävningen:

Tjena Glasburen!
Sitter på jobbet ute på mejeriet i Fosie (malmö) Kände hur de skaka i golvet o trodde nått av mjölkaggregaten va påväg o lyfta, sen såg jag hur er julgran skaka lika mycket. Alltid kul med jordbävningar i Malmö :)
Keep up the good work!
-
Hej, hörde att experten pratade om att skalvet var nära Ystad. Här skakade i 10-15 sekunder.
Bor högt uppe så det kändes som att huset var på väg att falla ihop, första tanken var inte jordbävning, utan att det är ett gammalt hus. Vaknade av att jag trodde jag höll på att trilla ur sängen.
Med vänlig hälsning
/ Tobbe
-
Smart idé att få in mer pengar!
1. Ni är säkert en av de få med kanonbilder från jordbävningen.
2. Fullt med ljud & ljus på skakande glasbyggnad = kanon
3. Sätt i hop ett klipp snabbt som attan.
4. Sälj detta till SVT, DR, NRK samt alla andra tv-bolag i närheten
5. Skänk alla pengar från försäljningen till ert ädla mål.
6. Tack jordbävningen för ytterligare 1 miljon!
Bara ett tips,
Anders
-
Jag vaknade precis av skaket i lilla Tomelilla. Det kändes otroligt mycket, vaknade av att hela kroppen skakade, nästan som jag krampade och det skallrade i lamporna flera sekunder efteråt. Undra vad detta kan vara. Ganska läskigt faktiskt.
/ Amanda
-
Är det någon som vet vad som händer? Bor i Lund och vaknade av att det skakade som sjutton, och jag är inte lättväckt vill jag lova!?
/ Maria
-
Hejsan, jag ligger i Helsingborg och skakar när även er kula på TV börjar skaka....så ja det är nog rätt säkert en jordbävning!
Ha en bra dag idag!
Vänliga hälsningar
Sara
-
God morgon!
Sitter och dricker morgonkaffet när hela huset börjar skaka här i Helsingborg. Trodde först att det var jag som hallucinerade, =) men så slog jag på radion och hörde att ni också känt den!! läskigt!!!
/Viveka
-
OJ det skakade i Linköping och nu sa du att det skakade i Malmö! Det var stort!!! Det här får ni fixa fram lite fakta om!
/ Ulrika
-
hej musikhjälpen
jag bor i Helsingborg och kännde det med. hela lägenheten skakade, känner en i trelleborg som kännde det med. MVH johan
-
God morgon!!
Sitter och dricker morgonkaffet när hela huset börjar skaka här i Helsingborg. Trodde först att det var jag som hallucineraade, =) men så slog jag på radion och hörde att ni också känt den!! läskigt!!!! //Viveka
-
Gå med i gruppen ”I survived the quake -08” på facebook!