Om Hultling och Röör i P4

Ungefär när det är dags för tekoppen och kvällsmackan på lördagskvällen får samtalet vid köksbordet eller i sängen en egen plats i radion genom programmet Hultling och Röör i P4.

Pengar, barn, dryckesvanor och resor är exempel på disskussionsämnen och både stort och smått, allvar och skoj, får plats. Förhoppningsvis väcker samtalen och musiken både känslor och tankar hos radiolyssnaren.

Kvällsvärden Katarina Hultling eller Gunilla Röör delar frikostigt med sig av sina minnen och tankar och såväl kändisar som ni lyssnare bidrar med funderingar och åsikter.

Samtalen böljar fram och tillbaka, som de brukar vid köksbord eller i småsnacket på kudden innan man somnar, men relationer, livet och kärleken är något som alltid återkommer.

För visst blir det svårt om din sambo älskar musik som du hatar? Eller om en av er alltid vill städa och göra av med pengar, och den andra ha det rörigt men spara?

Hultling och Röör i P4 är ditt sällskap i den sena lördagskvällen, vare sig du sitter i bilen, är på jobbet, ligger under täcket eller sitter hemma vid köksbordet!

Vill du prata med Gunilla eller Katarina?
Skicka ett mail med namn och telefonummer till:

hultlingochroor@sverigesradio.se

Redaktion:
Katarina Hultling, Gunilla Röör, Kim Hellberg, Kerstin Behrendtz och Maja Åström.

Elfving och Röör i P4 produceras av produktionsbolaget Munck och SMTradio för Sveriges Radio.