Tillbaka i verkligheten del 2

Lite annan idrott. Herrarna Lagerbäck och Andersson tog häromdagen ut en ny landslagstrupp till den berömda USA-turnen. Jag är Djurgårdare, men allvarligt. Mikael Dahlberg? Inte ens det inbitnaste Dahlberg-fanet kan innerst inne tycka att han är landslagsmässig. Var det inte det jag sa, i fotboll kan vem som helst bli bra bara man kan springa och sparka långt.

Intressant diskussion också om att Nannskog är för gammal, eller inget framtidsnamn. Han spelar ju iallafall fotboll och är yngre än innebandy-Henke!

Jag undrar en sak. Under VM fanns en mixed zone där man strök förbi efter matcherna. Några får beröm för att de stannat där och varit trevliga . Är det inte media som skall be vilka de vill ska stanna där? Inte fan stannar man och säger nåt om ingen frågar dig…?

Folk undrar vem som skall ta över efter Jihde som citat-maskin när han lägger av. Ja, börja med att ring andra än honom och prata med andra än honom när tillfälle ges. Svårare är det inte. Första gången ni frågar kanske ni inte får ut det ni vill, kanske inte ens andra. Men sen ska ni se att det finns andra hit-makers än mr Innebandy himself…!

Jihde är och har varit en fantastisk ambassadör för innebandyn, som alltid är glad och trevlig. Men jag kan garantera att det finns andra som kan säga precis samma saker, om chansen bara ges…

Det är inte spelaren själv som gör en stjärna, det är media!

Vad tycker ni?