CHARLES: Blir hemlighetsstämplad!

Det visade sig att jag ända sen de unga skolåren missförstått något väldigt grundläggande om snöbollskastning. Lovisa hävdade nämligen vänligt men bestämt att det ofta är något väldigt bra att få en snöboll kastad på sig, eftersom det visar att man är någon. Hon berättade om den tråkiga känslan av att vara transparent för killarnas uppmärksamhet när de på mellanstadieskolgården hoppar fram bakom snövallen och låter bollarna regna över de mest åtråvärda i tjej-gänget, och det öppnade mina ögon. Kommer nog aldrig se på snöbollskrig på samma sätt igen.

Idag blev det ruggigt hemlig stämning när vi genomförde tidernas sista LifeSwap: nyfiken på. Det var min tur att fördomsfullt penetrera en subkultur och det var med rädsla för min säkerhet som jag försökte ta mig in i den mycket, mycket hemliga SÄPO-agentsubkulturen. Lyssna på vår min väg från alldaglig radiopratare till hemlig SÄPO-agent här:
Jojo! Jag klarade det rafflande testet med två rätt av tre möjliga, och frågan är vad som händer nu. Kommer jag att få hämta upp en mystisk, självförstörande portfölj ur en förvaringsbox? Det återstår att se. Under tiden surfar jag på agentutrustningssidor och odlar mustasch.

Ha det!
Charles