Söndag 22 mars

Programledare Caroline Salzinger

Bonusar SEB, AMF, SSAB och inte minst amerikanska AIG; listan kan göras lång över företag som den senaste tiden fått löpa gatlopp till följd av chefernas bonusar. Såväl SEB som AMF valde dock att avstå från pengarna men indignationen består och vi frågar oss om en liknande debatt förs i andra delar av världen? Samtal med korrespondenterna i Kina, Ryssland och Sydafrika.

Obama i skuggan av AIG Försäkringsbolaget som fick hundratals miljarder av skattebetalarnas pengar och som betalat ut stora bonusar kan ställa till problem för president Barack Obama när han vill genomföra sina politiska program.

Tingeling Årets schlagerfestival kommer att avgöras i Moskva. Men efter underhållningen i den svenska finalen förra helgen där SVT drev med alla upptänkliga ryska klichéer höjdes röster om att det tilltaget skulle kunna få negativa konsekvenser för hur det svenska bidraget kan komma att tas emot i Ryssland. Vi tittar närmare på nationella självbilder i allmänhet och den ryska i synnerhet.

Livsfarlig rysk journalistik Många befarar att mordet på den ryska skribenten och regimkritikern Anna Politkovskaja aldrig kommer att få en officiell lösning. Men Godmorgon, världen har träffat journalisten Julia Latinina som själv är en skarp kritisk röst i den ryska medievärlden. Hon tror sig veta vem som beställde mordet.

Krönikör Ulrika Knutson

Veckans panel med Peter Wolodarski, Dagens Nyheter, Widar Andersson, Folkbladet och Katrine Kielos, Aftonbladet.

Allt ljus på fotot Just nu pågår flera uppmärksammade fotoutställningar och vi undersöker det ökande intresset för konstfoto.

Satir med Public service

Åter i Mozote Sveriges radios latinamerikakorrespondent Lars Palmgren återvänder till byn Mozote i El Salvador där den största och grymmaste massakern under landets inbördeskrig ägde rum. I januari 1982 besökte Lars Palmgren byn och var därmed den första journalisten att komma dit efter massakern. Nu har han återvänt.

Apokalyopsens gosiga mörker Journalisten Anders Bolling har skrivit en bok om att tillståndet i världen är betydligt bättre än vad vi tror och han frågar sig varför vi vägrar att ta in det.

Undergångsdjur Dinosaurierna dog ut för 65 miljoner år sedan men det hindrar inte att fascinationen över dem aldrig verkar gå över. I höst kommer en stor dinosaurieutställning till Sverige och i veckan presenterades en ny upptäckt; Predator X, ett enormt havsdjur som var samtida med dinosaurierna. Dinosauriefebern lär hålla i sig och Godmorgon, världen undersöker orsakerna till den.

Sissela Kyle kåserar om sorgattribut.

Producent Katarina Helmerson katarina.helmerson@sr.se