På jakt efter Thomas Bodström och Kolsvakille gör radiodebut!

Torsdagen den 30 april

Kolsvakillen Sebastian Widman ska göra sin första radiodebut i P3:s humorprogram  ”Här har du hummern”. Sebastian är nervös men utlovar en vass ung humor. (06.35).

Jakob Eklund, doktor i empati och lektor i psykologi, pratade om moralen och dess tre egenskaper i dagens Tänkvärt. (07.20).

Politik är roligt och det ska synas! I morgon ska vi ”städa upp” efter sossarna, sa Caroline Högström, distriktsordförande på moderata ungdomsförbundet. (07.45).

Under morgonen började jakten på Thomas Bodström, som var vår tilltänkta gäst i Heta stolen. Det visade sig att han hade missförstått sin sekreterare. (08.15).

Per Sandström träffade SSU:s ordförande Simon Karlsson-Alm som tillsammans med Gabriel Wikström bjöd på sång. Killarna hade fullt upp med att göra plakat men det saknades dock spik och pinnar. (08.40).

Maktövertagandet i Skinnskatteberg var olagligt enligt Länsrätten. Det viktigaste är att vi har tolkat lagen rätt, sa Carina Sandor. För Lars Andersson, ordförande i kommunstyrelsen, var utslaget inte en självklarhet. Han står fast vid att lagen som man hänvisar till har tillkommit för att underlätta den demokratiska process som läget beskriver. (09.10).

Trevlig Valborg!
Malin Helenius