Fler annonssvar per e-post till "Sanna"

-->

Så här mejlar några av de nästan 90 män som hörde av sig till Sanna.

Hej Sanna! Jag bor inte så långt från dig och har vägarna förbi Borås ganska ofta. Har du eget ställe? Kan du annars tipsa om något ställe vi kan boka in oss på någon timma eller så? Dagtid? Suger du utan? Får jag spruta i din mun? I min fantasi har jag analsex med en snygg tjej, ställer du upp på det? Har du någon bild så blir det lättare för mig att välja just dig!

Hej ! Jag är 45 årig man som besöker Borås i mitt jobb ibland och brukar bo på något av hotellen centralt. Jag är intresserad av att boka en träff men vill gärna få lite mer info och gärna en bild om du har. Kram

Hej! Jag läste din annons och skulle vilja veta mer om dig och dina tjänster. Kan du berätta mer? Har du bilder att visa? Jag är en svensk kille på 33 år, normalt utseende.

Jag är inte ute efter något kinky eller udda utan fin mjuk sex, gärna med mycket oralt. Hör av dig så vi kan pratas vid, är alltid lättare. Jag har ett fritt och bra jobb så jag kommer ifrån dagtid, vilket är bäst för mej då jag är gift. Du når mig här givetvis här men även på xxxx om du kan tänka dig ringa eller smsa.

Hej Funderar på att bestämma träff med dig men har några frågor. Skulle vilja ha dig bunden under vårt möte. Kanske även en ögonbindel osv... Själv är jag en trevlig kille som är ganska blyg av mig, men tänder mycket på att ”utnyttja” en hjälplös tjej. Kommer självklar att respektera dina gränser, typ genom att använda säkerhetsord. Låter det intressant? Kramar

Hej! Har du bild? Vad ingår i din meny? Kram