5 maj "Tillbaka i verkligheten"

Jag får börja med att be om ursäkt för att det var länge sedan jag bloggade... lovar skärpning, men det har sina naturliga orsaker. Jag har varit på semester.

Eller rättare sagt, VI har varit på semester. Jag, min man, min son 15 år och min dotter 7 år. (Min 18-åriga son tyckte det var bättre att vara hemma med mormor...) Som jag skrev tidgare så lyckades vi få tag på en bra restresa till ett resort på Rhodos. Med 1,5 veckas varsel lyckades vi få semester, boka ”barnvakt, kattvakt och skrapa ihop lite pengar till resan. Bra jobbat;)

Vårt hotell låg 5 km utanför Rhodos stad, och vi landade tidigt på söndag fm. Min första tanke när jag klev av planet var ”Oj, vad kallt det är!” Det är alltid min största skräck att semestern ska blåsa eller regna bort. Och denna skräck höll i sig hela veckan. 3 av 8 dagar var det mulet väder, och jag låg och muttrade vid poolen... Men så här i efterhand måste till och med jag inse att vi faktiskt hade en riktigt okej vecka vädermässigt.

Jag, min man och sonen låg mest i solstolarna vid poolen, eller satt på restaurangerna på hotellet och åt grekisk sallad och Souvlaki, medans dottern badade, kramade maskotarna eller lekte med ett av alla hundratals barnen som fanns på hotellet. Så det var en perfekt vecka för hela familjen. Men visst, jag hade hellre valt ett litet pittoreskt hotell på en enslig grekisk ö...utan hundra barn... Men det få bli när den tiden kommer.

Kul i alla fall att vara tillbaka! Borta bra, men hemma bäst;)