Ewa: Två storlekar mindre!!!

Fredag 8 maj: Denna vecka unnade jag mig att shoppa lite nya kläder. Å jösses så förvånad jag blev i provhytten.

Jag behövde ett par nya jeans och gick på jakt häromdagen. Efter ett antal besök i provhytter i olika affärer hittade jag de jeans jag ville ha och döm om min förvåning när jag kunde gå ner två storlekar !!!??? Snacka om att jag blev glad, nästan så jag ville skrika ut det i hela affären. Passade också på att köpa lite toppar och en trenchcoat, det var ju extrapris.

Igår var det också dags att byta ut vintergarderoben mot sommarkläder och längst ner i en kartong hittade jag en klänning som jag sparat i många år. Jag hade den på ett bröllop och varför jag sparat den vet jag inte. Kanske för att jag tyckte den var snygg. Jag har provat den några gånger under åren men det har fattats ganska mycket att få ihop den.

Jag plockade upp denna gula skönhet, höll den framför mig och undrade hur den skulle sitta nu. Sagt och gjort, jag drog på mig den och .... den satt lösare än den gången jag använde den!!! Sommarens festklänning är klar!!!

Vågen visade 8 kg ner i morse och 10 cm i midjan men efter det var det dags för fredagens morgonpromenad på 1 timme, hem och duscha, äta äggröra och bacon och sedan till jobbet ... i mina nya jeans.

Ja, Owe, jag undrar också hur det går för Annika. Ska bli intressant att höra nästa fredag.

Hoppas det går lika bra för er alla andra som följer oss på bloggen.

Trevlig helg och lev väl