Redaktionen rekommenderar ...

Efter diverse påtryckningar vankas här en gammal klassiker där redaktionen ger sina bästa personliga tips lagom till helgen. Varsågoda!

Hanna Fahl: Den brittiska tv-serien Gavin & Stacey är det snällaste som någonsin producerats. Upplägg: kille från utanför London, tjej från Wales, de blir kära. Plus lite excentriska familjemedlemmar och ett par bästa vänner som hatar/älskar varandra. Så himla rolig och fint, och med två hyfsat korta säsonger (plus en julspecial) hinner man klämma hela serien på en helg (om man låter bli att lämna hemmet). Som en varm filt om hjärnan.

Jesper Ljunggren: Veckans bästa för mig är helt klart Dem Getaway Boyz nya låt ”Get Up”. De har samplat introt till Madonnas ”Papa Don’t Preach” och flippat den på ett rätt så grymt sätt. Plus att de har ett grymt bandnamn. Lyssna på . Har också någon slags hatkärlek till deras look, ”army chic” typ.

Julia Blomberg: Om ni av någon konstig anledning skulle ha missat Camera Obscuras nya album ”My Maudlin Career” så ska ni genast skynda till datorn eller skivaffären för att lyssna in er på världens bästa skottar! Honey in the sun och P3-singeln French Navy är lätt vårens bästa låtar.

Linnea Edin: Karaoke asian style! Hyr karaokerum a’la Lost in Translation för dig och dina kompisar (exempelvis K Karaoke på Odenplan). Tv, mikrofoner, lång låtlista och kannor med öl är de enda nödvändiga förutsättningarna för en sjukt rolig kväll! Ta med den tråkiga festen dit och lyckan är gjord.