Efter tre måndagen den 11 maj

Mycket EU idag. Duell mellan SSU och MUF, EU-skola med tävling och 11-årige Jonathan Norberg berättar om sitt bloggande om just om EU.

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill -

15.07: Det har snart gått två år sedan moret på blomsterhandlaren Staffan Arnström i Gullänget. Idag berättade Eva Arnström, hustru till den mördade att familjen går ut med en belöning på 100.000 kronor för tips som kan leda polisen till att mordgåtan kan lösas (rep Lennart Sundwall).

15.14: Kepstvätt, blomvattningsbord och mössa med inbyggda högtalar - det är några av uppfinningarna som kan beskådas på Folkets Hus i Ånge just nu (rep Ingrid Engstedt Edfast).

15.37: Sammandrag från EU-debatt på Sundsvalls gymnasieum tidigare i dag. Jutte Guteland (SSU) och Niklas Wykman (MUF) duellera och får många frågor från studentpubliken.

15.45: Jonathan Norberg, 11 år, har rekryterats till oss på radion via kampanjen ”Jobba med oss” - han ska blogga under valrörelsen till EU-parlamentet och delge oss funderingar ur ett ungt perspektiv. Idag är det premiär i radion! (studio)

16.12: Mjölkpriserna - låga för lantbrukaren, men höga för konsumenten? Johan Östman som har ladugård i Ulvvik norr om Härnösand är med - han är mycket kritisk till Milko som han tycker gör dåliga affärer och offrar bönderna (rep Ulla Öhman)

16.18: Tage Hellström, mjölkbonde i Skorped, Örnsköldsvik säljer sin mjölk till Norrmejerier - varför gör han det? Och vad säger Per Åsling, Milkos ordförande om kritiken? (studio)

16.30: Sammanfattande nyheter ffrån och för hela länet.

16.45: Nyheter från Sverige och hela världen.

17.05: EU-skola del 1 - intressant, tankeväckande - rent av roligt (!?) så lanserar Rickard Olsson och Willy Silberstein det hela...

17.12: Tävling i EU-kunskap!

I morgon blir det telefonväkteri med Marita Ulvskog (S) och Ella Bohlin (KD) - mejla gärna in dina frågor redan nu. Eller ring bandaren: 060 - 66 62 51.