Tisdag 12 maj – Vykortsväggen har börjat växa

Tack vare er lyssnare kan vi snart kalla vår vykortsvägg för vykortsvägg. Sakta men säkert börjar det dimpa ner små och stora fina vykort i vår brevlåda. Alla kommer att sättas upp på vår vägg och allteftersom den växer kommer jag att ta kort på den och lägga ut här på bloggen.

Jag är verkligen extra förtjust i att vi får vykort till programmet. Jag vet att vi mest pratar om vår hemsida och det är ju för att den är så lättillgänglig och snabb att posta meddelanden på. Men vykort är ju ändå snäppet mysigare. Det får mig att komma ihåg känslan av att nästan springa hem från skolan för att se om det låg något fint kuvert på hallgolvet. Ett kuvert som skulle kunna vara fullklottrat med ritningar eller klistermärken. För det var så vi gjorde när vi brevväxlade till varandra, jag och mina vänner. Vi skrev nästan lika mycket på utsidan av kuverten som inuti brevet. Och vi ritade och kladdade så mycket att vi ibland fick rama in adressen så att den stackars brevbäraren skulle hitta adressen, bland allt kladd, ordentligt. Men känslan av att komma hem och hitta ett brev på hallgolvet kommer tillbaka när ni skickar era fina vykort till oss!

Vi pratade ju Eurovisionschlager också och vi har ju en alldeles egen korrespondent på plats i Moskva. Han heter Johan Wikner och är vår bidragsexpert. Idag pratade han lite om Sveriges chanser och vilka som var favoriter och vem som var driftkucku. På torsdag återkommer han igen och pratar om semifinal 2 och kanske lite om den stora finalen.

Dessutom pratade vi med Jerry Silfwer för att höra hur de politiska partierna skulle kunna använda Internet för att öka intresset för det stundande EU-valet.

Hade haft en balkonglåda hade jag gått hem nu och pysslat med den, men istället tar jag en promenad i solen med trevligt sällskap.

Vi hörs imorgon.