Dagens ämnen i Styrelsen

* Indie-beefs. Flaming Lips-sångaren Wayne Coyne dissade nyligen det kanadenskiska bandet Arcade Fire, och sa att det var pompösa och behandlade både sin publik och människor de mötte som skit. I Sverige har indie-beefar bland annat ägt rum The Tough Alliance+Embassy och The Sounds, Florence Valentin och Doktor Kosmos och mellan Pelle Carlberg och DN:s recensent Malena Rydell. Vad tycker ni, är det roligt när musiker bråkar med varandra? Varför tror ni att vissa band har ett behov av att dissa varandra?

* Sitcoms blir porrfilmer. Just nu är det mer populärt än någonsin att göra porrfilm av kända filmer och tv-serier, och nu har det avslöjats att Seinfeld ska göras i porrfilmsformat. Samma öde väntar även Scrubs, 30 Rock och Vänner. Vad tycker ni om det här?

* John Lennons dödskläder ställs ut. I en utställning som kommer att visas i New York under resten av året ställer Yoko Ono ut de blodiga kläder som John Lennon hade på sig när han sköts ihjäl. Vad tycker ni, är det okej att ställa ut en död persons blodiga kläder? Vill man se det?

Var med och diskutera, så kanske Hanna läser upp just din åsikt!