Efter tre onsdagen den 13 maj

Betaltunnel förbi Örnsköldsvik, färdigt sparförslag för länssjukhuset i Sundsvall/Härnösand och Piratpartiet som mest lockar män och så blir det EU-skola med tävling.

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill -

15.07: Landstinget Västernorrland ska spara - på ett par år 361 miljoner. Nu har förslaget kommit på hur det blir för Sundsvall/Härnösands del och det berör ca 500 personer - troligen är det 300 tjänster som försvinner. Idag är det information till personalen och vår reporter Johanna Vackdahl rapporterar direkt.

15.10: Åsberget ska få en betaltunnel - det betyder en ny sträcka för E4 förbi Örnsköldsvik. Det har kommunen och Vägverket kommit fram till i en gemensam ekonomisk överenskommelse. För personbilar betyder det en avgift på fem kronor varje gång man ska förbi Örnsköldsvik.

15.17: Jan-Eric Nilsson, professor i transportekonomi vid Statens väg-och transportforskningsinstitut (VTI) - om utvecklingen att allt fler sträckor ska betalas av bilisterna och gäller det särskilt Norrland? Bron till Frösön i Jämtland, den framtida bron över Sundsvallsfjärden och nu tunneln genom Åsberget (studio).

15.37: Piratpartiet på frammarsch - men det engagerar mest män. Vår nyhet har citerats flitigt av andra medier idag - och vi fortsätter att diskutera enfrågepartier med vår EU-expert: Marie-Louise von Bergmann Winberg, professor i statsvetenskap. Piratpartiet vill ju in i EU-parlamentet (reporter Karin Lycke och studiosamtal)

16.12: Sjukhusbesparingarna - du hör sjukhusdirektören Margaretha Rödén hur vården ska klaras - och att det här besparingsförslaget inte är det första före sommaren.

16.18: Fler kommentarar från personal, fack och patienter kring sjukvården i länet (direktrapport Johanna Vackdahl från länssjukhuset)

16.30: Sammanfattande länsnyheter.

16.45: Riks- och utlandsnyheter från Ekot.

17.05: EU-skola del tre: idag om den omtalade byråkratin inom EU (reporter Rikard Olsson)

17.12: Tävling! Igår var det ganska svårt - jag försöker ”lätta upp” det hela och hoppas att många ringer för att kämpa om fina priser (slussen öppnar strax efter 17: 060-663377)