Arga lappar

Sophie skriver:
Jag är brevbärare och då får man så klart se en hel del roliga saker och lappar . Tex en som satt på en dörr till en ingång där det stod vem fan är det som har snott min moped?? Den jäveln ska komma till mig och då jävlar ska du dö!! jag hade inte gått dit om man visste att man skulle dö.

Robert skriver:
Jag och en polare va på stan och handla. När vi kom till bilen så va det en lapp fast på rutan som det stod: Jag körde på din bil. Eftersom det fanns vittnen på plats så skriver jag en lapp. Nu tror alla som är här att jag lämnar namn och nummer. Men det gör jag inte. vi vart inte sur för det. Det va bara oväntat med en sådan lapp.

 

Danne skriver:
Här är en lapp som jag själv satt upp vid bandsågen på mitt jobb.Fick förstärka den lite i hopp om förbättring men då var det någon som la till "i röva" efter punkt 3.

 

Andreas skriver:
När jag tvättade senast hängde den här ovanför tvättmaskinen. En väldigt arg lapp kan man tycka !

Nikke skriver:
Lektion inställd pga att inga elever kom!! skrev vår lärare när vi gick på gymnasiet och drog över lite på en rast. Det roliga var att det såg ut som en 3åring hade skrivit de för han va så förbannad.

JP skriver:
fick ingen lapp när jag drog över tiden i tvättrummet, men när jag kom ner och skulle hämta tvätten låg den slängd över hela rummet. Det såg ut som grannen blivit väldigt förbannad!

Stina skriver:
Hittade lappen "jag hatar dig, jag hatar din skällande hund, få tyst på jucken annars kommer det ske en liten olycka! Bilar är hårda, hundar är mjuka" på hallmattan en dag när jag kom hem. Jag har ingen hund men störde mig också på den skällande hunden som bodde under mig. Den som lagt lappen i mitt brevinkast hade natuligtvis tagit fel på lägenhet. Bra lapp tänkte jag och srpang ner en vånging där den skällande jycken bodde och släpper ner lappen... varpå hon som bodde där öppnade och trodde ju självklart inte på min förklaring "ehhh det är inte min lapp... från början" Kan skratta gott åt detta idag!

Anonym skriver:
Lappen satt i köket på mitt guest house i Japan.

Anonym skriver:
När jag var ner till tvättstugan för ett tag sen satt det en lapp där det stod *du som fick för dig att stjäla min bh, jag har matchande trosor hemma, tack!* tyckte det var lite roligt, jag menar vem tar någons bh, det är väl ungefär som att ta någons 3 år gamla kalsonger!

Anonym skriver:
Va på fest i en lägenhet under yran i östersund. På dörrn satte nån upp en lapp: AVSKUM, ut ur huset annars polis.

Hanna skriver:
En dag förra vintern snöade det ganska mycket och jag hade satt i motorvärmaren i bilen för att den skulle vara varm och go när jag skulle åka hem. Uttaget bredvid var trasigt, det visste jag och det uttaget jag använde går av någon anledning inte på timer, alltså bilen är varm hela dagen. Framåt eftermiddagen kikade jag ut på min bil och inser att det är ganska mycket snö på min bil men inte på grannens. Då tänkte jag för mig själv: Så jävlig kan han väl inte vara att han bytt sladd? Jag förberedde en arglapp men jag hade bara mage att skriva "Tack för värmen". Jag fick sedan ägna en halvtimme åt att SKOTTA av snö på min bil (det snöade rejält den dagen). Sen satte jag mig i bilen arg och besviken för att åka hem men sen gick jag ut å drog ur hans sladd...barnslig som jag är =) Kändes underbart! Hoppas bara han jobbade sent den dagen så han också fick skotta!