EBBA: Dom är iallafall rena...

Ett tidigare inlägg här i bloggen vittnar om att jag lovade fixa fem kilometer på 30 minuter innan våren är slut. Det kanske jag klarar, det vet jag inte, för jag har nämligen inte provat.

Tränings-Anneli var på besök i morse och den här gången kanske det går bättre. Exakt samma känsla infann sig som sist vi träffades, den där att nu blir det träning av.
Märkligt nog hände inget efter Annelis förra radioinhopp. Löparskorna har stirrat tårögt på mig från skohyllan varje dag sedan dess. Övergivna. Men dom är i alla fall rena...

(Det finns en genväg enligt Anneli. Vibrationsplattan. Tjugofem minuter om dagen och musklerna låter inte vänta på sig. Inte så starka och användbara muskler...men dom syns. Alltid nåt.)

Ofta är det förvirrat i studion dagen efter helgdagar som placerats mitt i veckan. Vilken dag är det?
”Gomorron...det är månd...nej...fredag”.
Felsägningarna ligger långt framme på tungan, redo att med full fart ge sig ut i etern.
Idag gick det ändå hyfsat bra. Nästan i alla fall. Om Chris Rea mot all förmodan lyssnade på oss i morse undrade han säkert varför jag kallade honom för Chris Dance. Det undrar jag med.

Nu ska redaktionen gå igenom nästa veckas händelser som är planerade till Morgon i P4. Efter det är det helg på riktigt. Trevlig sådan!