Traditioner, bah!

Tisdag 26 maj 2009, Maria
Traditioner, säger hon. Bah! säger jag. Traditioner är för borgare och folklighetsivrare, såna som Johanna Linder. Folk som tycker att en födelsedag inte räknas om den inte åtföljs av en gräddtårta till förmiddagskaffet. Folk som följer Idol och på allvar tycker att det spelar nån roll vem som vinner hockey-VM.
Nej nej, kära vänner, jag föredrar att fira min födelsedag i ensamt, högdraget majestät med att dränka en citron i en skål med gin, sörpla, svälja och spreta med lillfingret. Kommer inte en gräddtårta över min tröskel. Jag skulle ju kunna gå upp i vikt. Det är väl det hon vill, Linder. Gotta sig åt mina fettansamlingar medan hon själv bara gnager av toppen på en jordgubbe och låtsas att hon ätit tre bitar tårta.
För allvarligt, jag ser faktiskt rätt tjock ut på den där bilden hon lade ut till sitt blogginlägg. Det gjorde hon med flit, det är jag säker på.
Hrm.
Jamen okej då. Jag bjuder väl på tårta nån annan dag istället. Jag gick ju faktiskt hem före förmiddagskaffet i fredags. Så enkelt var det.