Tisdag 26 maj – Thommy the Terminator

Efter att ha förlängt min helg med en dag kom jag tillbaka idag med nya friska tag och har känt mig väldigt peppad sedan jag slog upp ögonen i morse. Och egentligen kunde det ju inte ha börjat på ett roligare sätt i vår sändning. För vi fick besök av Thommy the Terminator här på jobbet. Han kom med uppdraget att rädda oss.

Thommy Andersson från Anticimex hörde mig och Magnus fundera på våra myr-patruller vi har haft i vårt lilla kaffehörn här på jobbet. Och vi ropade ut och frågade er lyssnare efter det bästa utrotningstipset. Man kan säga att Thommy tog saken i egna händer och kom hit med sina tuber, slangar och munskydd och förhoppningsvis är vi numera myrfria. Vi brukar ju säga det: Som man ropar får man svar.

Sen pratade vi med pirriga och förväntansfulla Harriet Svensson som tillsammans med Siv Wiik gräver efter malm och hoppas på positivt besked inom kort.

Gäst hade vi ju också i morgonens program. Idag var det Nina Perment som kom och pratade om bakluckeloppisar och vilka fynd hon själv har gjort på alla otaliga loppisar hon har besökt.

Personligen älskar jag loppisar och tar gärna en omväg på bilutflykten för att leta mocca-koppar eller fina stolar som påminner om gamla sommarstugor och potatisskalning utomhus. Det kan nog komma att bli en och annan loppis i sommar tillsammans med vår blivande familjemedlem Loppan.

Och det mest pirriga av allt. I Håkans Värld kunde Håkan meddela att den där fantastiska låten som vi spelade in för två veckor sedan ska vara färdig för uppspelning på fredag. Oh Lord! Det kan hända att jag tog i för mycket på sången och det kan hända att jag tänkte mig Serge Gainsbourg och Jane Birkin i Je T’aime (Moi non plus) lite för mycket.

Jaja, sanningen kommer ju fram på fredag.

Vi hörs imorgon.