Efter tre tisdagen den 2 juni

Nygamla metoder när politiker vill locka väljare till valurnorna. EU-parlamentsvalet spurtar, då knackar en del politiker dörr. En som var med i presidentvalet i USA i höstas och som knackat på amerikanska dörrar är Berivan Mohammed som kommer till Efter tre. Och i vårt telefonväkteri kan du ställa frågor till Folkaprtiets Marit Pålsen och Miljöpartiets Bodil Ceballos.

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill -

15.07: Nygamla metoder när politiker vill locka väljare till valurnorna. EU-parlamentsvalet spurtar och då knackar en del politiker dörr. Blir det öppna famnen - eller foten i kläm när socialdemokraterna knackar på? (Reporter Ulf Thonman)

En som var med i presidentvalet i USA i höstas - och som knackat på amerikanska dörrar är Berivan Mohammed. Går det att göra en "Obama" även i detta val? (Studio)

15.14: Slussen öppnar till telefonväkteri om EU: 060-663377.

15.37: Sista telefonväkteriet i valrörelsen till EU-parlamentet. Tag chansen att ställa frågor till Folkpartiets Marit Paulsen och Miljöpartiets Bodil Ceballos (Studio).

16.12: Den svårt sjuke Sundsvallsbon John Olasupo hämtades i morse på Migrationsverkets förvar i Gävle för att transporteras till Arlanda för att flyga till Nigeria. Efter tre diskuterar vilka fall som kan vara särskilt ömmande - förhoppningsvis med Migrationsverkets generaldirektör Dan Eliasson (studio)

16.30: "Läns-eko" - länets nyheter i tio minuters sammanfattning.

16.45: Ekot - nyheter från Sverige och världen.

17.05: "Svårast är det med dom värdelösa" - Cabaret från Teater Västernorrland som blivit utvald att spela på Teaterbiennalen i Borås - en av tolv föreställningar som ska spela där. Maria Granhagen är huvudrollsinnehavare och intervjuas av vår reporter Johanna Vackdahl.

17.12: Gif Sundsvall (herrfotboll) utökar sin ungdomsverksamhet i sommar för "socialt utsatta" (Reporter Christer Jonasson).

Hör gärna av dig med synpunkter - tyck till om innehållet i radion och i nyhetsbrevet!

Programledare: Lotte Nord (lotte.nord@sr.se)
Producent: Mikael Andersson 060 - 19 03 57
Reporter: Johanna Vackdahl (johanna.vackdahl@sr.se)

Har du brådskande frågor: ring nyhetsdesken: 060 - 19 03 70 (bemannad 04.45 - 18.00)