Puls onsdag

Rädningstjänst och polis har nu fått upp den människokropp som hittades i kanalen nedanför Trollhättans kyrka i förmiddags. Strax efter klockan tre  i Puls hör du spaningscefen för Trollhättepolisen berätta mer om fallet.

Men vi ska också ägna oss en smula åt dagens fråga på webben: när är det ok att väsnas i sin trädgård? Att dra igång gräsklippare, trimmer och röjsåg vid sjusnåret är det ok eller ska vi ha en lag om saken elelr ska vi få göra vad vi vill i vår egen trädgård. Gå in på sr.se/vast och klicka i vad du tycker i frågan.

Och så undrar vi om och i så fall vad vår sittande regering vinner eller förlorar på krisen, det ska vi också tala om i Puls idag.

Men vi får också besök i studion idag... Allas vår Bente Hjelm kommer hit i sällskap med Andreas T Olsson som tillsammans gjort en serie humorprogram som det är premiöär för i helgen i denna kanal, P4. Vad för slags humor har vi att vänta och kan man skämta om allt ska vi fråga dom om bla.

Och så ska ännu en politiker grillas inför EU valet, det är miljöpartiets tur, efter fyra hör du mer om det. Efter fem är det som vanligt Kultursnack med inbjudna gäster. Ett manligt och ett kvinnligt yrväder med båda fötterna i kulturens värld. En teaterman och en sångerska... Missa det inte, efter klcokan fem är det dags.