Almedalen – 24 dagar kvar

Om mindre än en månad drar igång. Almedalsveckan är lite som en firmafest för politiker, lobbyister och journalister – ett slags festival fast med partiledare i stället för syntare, hotellrum i stället för tält och bjudvin i stället för ljummen budgetöl.

För jagvillhabostad.nu är Almedalsveckan en av årets viktigaste händelser. Vi ser till att vara på plats, både som arrangörer med egna inbjudna gäster och som deltagare på andras arrangemang. Vi minglar, delar ut visitkort, ställer frågor och knyter kontakter. Almedalsveckan är en chans att påverka viktiga aktörer inom bygg- och bostadsbranscherna, en möjlighet att synas och ett väldigt trevligt sätt för våra medlemmar att träffas och jobba tillsammans.

Vill du engagera dig i jagvillhabostad.nu är Almedalsveckan en jättebra kickoff! Hör av dig till mig eller My (alla kontaktuppgifter finns på vår ) om du är sugen på att hänga med.

I år anordnar LSU – Sveriges ungdomsorganisationer en ledarskapskonferens för ungdomsorganisationer () just innan Almedalsveckan drar igång. Jagvillhabostad.nu kommer att delta, och ser fram emot att få diskutera ungas ledarskap och samhällsengagemang med andra unga engagerade.

Elsa