Demokrater, bloggvrede & nationalism

Om det skulle visa sig att Ahmadinejad verkligen vann valet utan fusk - vem ska men heja på om man vill vara en god demokrat? Är det demokratiskt om en majoritet röstar för mindre demokrati? Är västmedia revolutionsromantiker som älskar studenter i sneakers, eller bryr vi oss tvärtom för lite? Svåra frågor som demokratiforskaren Mikael Sundström ger enkla svar på! Hoppas vi!

Bloggosfären möter centerkvinnan som tryckte publicera på ett inlägg där hon drar paralleller mellan piratröstare och väldtäktsmän. Välkommen raseri! Börjar vi kunna räkna ut en formel för den perfekta bloggbävningen?

Granskningsnämnden, Expressens kultursidor och röstresultatet vi inte behöver räkna om - det om jag borde avgå som programledare - allt möter vi i Brunchrapporten möter världen!

Och i midsommartider - hur ser den svenska nationalismens formkurva ut - ur ett politiskt, kulturellt och ekonomiskt perspektiv? Dags för en osannolik kombo i Trekant med Tore! Kulturens Rakel Chukri, ekonomins Pontus Herin och politikens Andreas Johansson Heinö är dagens supergrupp.