Poäng för Nyköpings Bissarna

Det blev äntligen en poäng till Nyköpings BIS i fotbollstvåan, när de hemma på Rosvalla spelade oavgjort 2-2 mot serietrean Akropolis, detta efter 1-2 i paus.
Det var en små trevlig match i värmen på Rosvalla i Nyköping och gästerna Akropolis skall vara nöjd med en poäng, då Nyköping var det laget som skapade mest målchanser.
– Idag var vi det bättre laget, ansåg Nyköpings BIS fotbollsbas Lars Elmsäter.

Nyköpings BIS tog ledningen med 1-0 efter sex minuters spel genom Pontus Holmström. Sex minuter senare kvitterade Akropolis och så gjorde gästerna 1-2 i mitten av andra halvlek, vilket var paus siffrorna.
Nyköpings BIS kvitterade till 2-2 i andra halvlek genom en frispark i mål av Alexander Jansson som har en härlig vänsterfot. 2-2 blev slutresultatet och serietrean skall vara glada för den här poängen.
– Vi hade mängder av målchanser speciellt i första halvlek och borde haft ledningen med ett par mål i första, ansåg Nyköpings BIS fotbollsordförande Lars Elmsäter, som tyckte att den här poängen var viktig för killarnas självförtroende och det är bara att jobba vidare, så skall nog nytt kontrakt ordna sig, sa Elmsäter och berättade att tränare duon Niklas Hjelm och Urban Strand sitter säkert trots Bissarna placering i tabell botten av div.2 S. Svealand.

Leif Johansson
leif.s.johansson@sr.se