Sirius förlorade med 0-3

Under måndagskvällen gästade Landskrona Sirius på Studenternas i Uppsala, men matchen hann knappt börja innan gästerna ledde med 2-0. Även trean ramlade in innan första halvlek var över, och det resultat stod sig matchen ut. 

I fjärde matchminuten petade Christopher Tapper Holter in första målet för Landskrona. En kalldusch för hemmlaget Sirius såklart, och man hann inte återhämta sig innan Jesper Westerberg slog en utsökt pass från egen planhalva fram till Fredrik Olsson. Efter att ha tagit ner bollen på bröstet så dunkade han in tvåan till höger om en chanslös Rickard Richardson i Siriusmålet.

Hemmalaget kom sedan tillbaka, men spelade mer energiskt än intelligent, och felpassen gjorde att Landskrona kunde kontrollera tillställningen. I 32 matchminuten hittade sedan lagkaptenen Alexander Zaim, som även assisterade vid första målet, fram till Fredrik Olsson som med sitt andra mål dödade matchen.

Andra halvlek blev mest en transportsträcka, även om det bara var utmärkta insatser av Rickard Richardson och Landskronas Peter Karlsson som såg till att 0-3 stod sig matchen ut. Sirius missar därmed chansen att lämna jumpoplatsen i Superettan, medan Landskrona tog ett kliv upp till mitten av tabellen.l