24 Augusti

Välkommen till en ny vecka. Godmorgon säger vi härifrån Radiohuset i Kristianstad! Morgonen med Anders Liljeqvist går in på vecka nummer två för höstterminen och vi är med dig varje morgon från klockan 6 till klockan tio. Gooooooooodmoooorgoooon!

Ingen morgon utan en lista. Över helgen har Anders funderat på vilka fem tatueringar han skulle göra om han var tvungen att göra just fem stycken. Men spänning började han läsa upp listan. Skulle han välja att tatuera in Morgonen med Anders Liljeqvist över hela ryggtavlan?

Ung entreprenör

Emilie Eriksson från Näsum utanför Bromölla har ägnat sommarlovet åt att vara entreprenör. Förkläden och väskor av använda kaffepaket är hennes affärsidé och det tycks ha gått åt som smör i solen.

Heja Fuglesang!

Imorgonbitti 7.36 svensk tid ska Sveriges astronaut Christer Fuglesang förhoppningsvis skjutas upp i rymden. Om det inte blir åska, då får man vänta lite. Vi snöade in på det här...och alkoholfria alternativ.

Vilken cirkus

Helena Schicht är turnéledare för cirkus Maximum. Vi såg dom utanför fönstret imorse när dom lämnade Kristianstad för Åhus. Vi lärde oss om vad cirkusen gör med allt granris och hur mycket punkteringar man kan råka ut för när vi pratade med Helena.

Jobbcoach

Lina, som också denna vecka vikarierar för Johan Pettersson, begav sig till Perstorp och träffade jobbcoach Marika Lindgren som jobbar på arbetsförmedlingen.

Houston we DON´T have a problem

Imorgon hörs vi igen. 6-10 är vi ditt sällskap. Anders Liljeqvist, Johanna Zachhau, Lina Sundal-Djerf och producent-Marie. Din morgonkopp i kaffet! Håll tummarna för Christer Fuglesang. 7.36 imorgonbitti lyfter han för rymdfärd om allt går som det ska. Vi håller så klart koll till dig på det och allt annat av vikt!

Johanna Zachhau/SR Kristianstad