Efter tre torsdagen den 27 augusti

Kvinnokliniken hotad av sparkrav. Rättspsyk backar efter kritik. Golvet i Himlabadet sjunker. Ilskna handlare kräver politisk action i Sundsvall och travchefen om fjärilar i magen. Dessutom finska skolan!

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill

15.07: Himlabadet - det nya äventyrsbadet i Sundsvall - ser ut att bli betydligt dyrare än sagt. Det skulle kosta 203 miljoner, nu talas det om en kostandsökning på mer än 100 miljoner. Hur kommer det sig? Vad ska göras? Och som salt i såren har byggfel dessutom upptäckts. Reporter Johanna Vackdahl rapporterar direkt från byggplatsen - och så ringer jag Fredd Sandberg (S), ordförande i Sundsvall Arena.

15.14: Även landstinget Västernorrland dras med ekonomiska problem - och nu finns en oro att kvinnokliniken i Sundsvall ska slås ihop med kirurgkliniken. Margareta Rödén, sjukhusdirektör, kommer till studion.

15.37: Fler som är upprörda... nämligen handlarna i Sundsvall. Kjell Undén, ordförande i Svensk Handel lokalt (med flera) rasar mot kommunledningen som man tycker är osynlig och oengagerad - och jämför med Örnsköldsvik som är en förebild (som dessutom idag fick beskedet att arrangera första delfinalen i Melodifestivalen, vilket kommunen betalar ett okänt antal kronor för).

15.45: Trafiktemat har rullat hela veckan och idag tittar vi närmare på bilbarnstolar och säkerhet för barn. Mona-Lill Landström, informatör på NTF Västernorrland, Agneta Tjernberg, bilkårist och Emilia Hansson, 8 år, är med.

16.12: Rättspsyk ger efter för kritiken - självskadande kvinnor slipper vårdas bland dömda brottslingar. Verksamhetschef Erik Söderberg och "Mia" som bott på Rättpsyk. (Reporter Ingrid Engstedt Edfast)

17.05: Henrik Lindgren, sportchef på Bergsåker - som kanske måste stänga dörren för besökare i helgens Open Trot. Efter ombyggnad kan publiken inte bli större än 20 000 personer. (Reporter Lennart Sundwall)

17.12: Finska skolan - höstpremiär! "Magister" Mauri Junes och undertecknad diskuterar Finnkampen som startar i helgen.

Programledare: Lotte Nord (lotte.nord@sr.se)
Producent: Johanna Vackdahl 060 - 19 03 45 (johanna.vackdahl@sr.se)