Falkenberg

Två gripna efter misshandel inatt

Två män är nu anhållna misstänkta för grov misshandel efter nattens bråk på Falkagård i Falkenberg. De misstänks båda för att ha misshandlat en man med ett baseballträ. Männen är 25 och 22 år gamla och sedan tidigare kända av polisen.

Två personer har anhållits i dag misstänkta för grov misshandel efter nattens händelser i Falkagård i Falkenberg. Det är två av de män som misshandlade en man med basebollträ så hårt av han fick föras till sjukhus.

Efter detta känner nu hans fru, Margaretha, och hennes väninna Yolanta sig mycket rädda för att vistas i Falkagård. 

Två nätter i rad har det varit stökigt i Falkenberg och Falkagård. Under natten till i går klottrades namnet Black Cobra i området, namnet står för ett kriminellt nätverk som kommer från Köpenhamn. Samma natt kastade någon sten mot polishuset. Och i natt var det bråk, inbrott, stöld och misshandlar i Falkagård. 

Detta ser polisen nu allvarligt på och man kommer att arbeta hårt mot Falkagård för att få stopp på oroligheterna.

Polisen kan inte heller se att det skulle finnas några kopplingar mellan händelserna de gångna nätterna, man ser heller inte någon koppling till Black Cobra.

Redan nu har polisen ökat bemanningen i Falkenberg och man hoppas att det snart ska lugna ner sig. Det hoppas Yolanta och Margareta med som börjat tröttna på stöket.