Kräftmysteriet och prisregn

Hej!

Anna ville bara påpeka att hennes stjärntecken Kräftan beskrivs som väldigt tråkiga och otrevliga personer. Vilket naturligtvis inte stämmer. Men varför är det så? Mysteriet är långt ifrån löst.

Och Tomas spelade ännu en låt med sin nya italienska favorit Arisa som debuterade i våras med albumet Sincerità. Dagens låt hette Io sono.

Mamma Carin har börjat ta sig an den enorma höstskörden av nya böcker. Och veckans rekommendation: Ernst Brunners , som hon uppskattade mycket; mustigt, burleskt och en massa annat bra...

Kocken Richard Waje gav oss en Matkoll om potatis. Vad ska man göra med knölen för att vara godkänd, ha koll eller rent av imponera?

Grannen Ulla hade kollat in nya komediserier i SVT, Little Britain USA, och gillade det hon såg. 6 poäng!

Frukostklubbens Inger Hayman och Carin Ahlqvist kungjorde vilka priser de skulle vilja, eller rent av borde, vinna. (Nobelpriset i kemi, fysik och medicin, samt årets smålänning, årets mama och stora journalistpriset) Samt vilka åldrar som är de värsta. (57 och 17)

Christian Olssons Sportkoll konstaterade att Finnkampen finns, att det går bra för cykelsilvrena Emma och Gustav, och att de småttiga fotbollslagen går bäst i Sverige.

Och återigen var det inga problem att utse  i DN...

hälsningar

Anna och Tomas