Efter tre fredagen 4 september

Hotfullt i Nedansjö när lyktstolpar skulle tas ner. Asylsökande plockar bär för att dryga ut sin ersättning. Biskopens katter inte välkomna till nya lyan. Författaren Nils John Tjärnlund guidar genom Sundsvalls stenstad och du kan vinna hans bok i tävlingen nyhetsklippet.

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill

15.10: Arga Nedanjsjöbor ville ha kvar sina lyktstolpar längs Plantvägen och jagade bort elektrikerna som kom för att montera ner dom ruttna stolparna. Sundsvalls kommun lämna över ansvaret för den enskilda vägen till Nedansjöborna och det har väckt starka känslor. Du hör Fastighetsnämndens ordförande, Bodil Hansson (S) för en kommentar.

15.20: Vem ska ta hand om biskopens katter? När Tullikki Koivunen Byluynd tillträder i november får hon inte ta med sig katterna in biskopsbostaden i Härnösand. Men vart ska de då ta vägen?

15.40: Europas nordligaste stenstad beskrivs i nya boken "Staden som reste sig ur askan" av vetenskapsjournalisten och Sundsvallssonen Nils Johan Tjärnlund. Ja det handlar så klart om Sundsvall och Nils Johan Tjärnlund tar med Johanna Vackdahl på en promenad till de mest spännande platserna bland stenhusen.

15.50: Promenaden genom stenstaden fortsätter.

16.15: Lingonen står röda i skogen och många asylsökande passar på att dryga ut sin ersättning från Migrationsverket med bärpengar. Ingrid Engsted Edfast har träffat Zakir Saleh från Etiopien och Daniel Ogbay från Eritrea som plockat mängder med bär.

16.20: Tävlingsdags för dig som hänger med i vad som händer. Det är dags för nyhetklippet så vässa minnet och ring in och var med och tävla, 060-66 33 77.

17.05: Premiär av Mammas nya kille!

17.25: Kvällstips.

Programledare: Johanna Vackdahl (johanna.vackdahl@sr.se)
Producent: Mikael Andersson 060 - 19 03 57 (mikael.b.andersson@sr.se)