Fy för vampyrer!

Hej!

Anna har slutat snusa. För att det stått så mycket om att det är farligt. Hon har övergett sin bästa vän och misst meningen med livet. Men för vad? För nu säger experterna att de hade fel. Det är inte farligt att snusa. Och där står Anna med 8 nya kilo fördelade på kroppen, ständigt irriterad på allt och alla. Så kan det gå.

Mamma Carin tipsade om en debutant, vars bok kom ut i våras. Hon heter Sara Paborn och boken heter . En bok med en alldeles speciell berättarröst. Mycket rekommenderad av Carin.

Kolla doktorn betyder att doktor Per Knutsson testas av Anna. Han får symtomen och ska gissa sjukdomen. Det gick bra. Han tog det på 8 poäng. Hur bra går det för dig?

Tomas dissade Clint Eastwoods senaste dvd Gran Torino; träigt spel, träig regi. Däremot kan man mycket väl lägga tid på att kolla in Frost/Nixon, en film om de klassiska intervjuerna från 70-talet. Roligt, välspelat och spännande trots att vi vet vad som händer.

Mia Höglund-Melin och Lasse Väringer gästade Frukostklubben och svarade på vilken som varit deras mest lyckade frisyr, samt hur man ska bete sig mot auktoriteter. Spännande, avslöjande och lärorikt.

Grannen Ulla, vår tv-recensent, kollade in nya serien True blood, där Alexander Skarsgård ännu inte dykt upp. Och hon gillade verkligen inte det hon såg. 0 poäng!!!

Peter A (känd från ...) öste ur den osinliga källan Dagens Nyheter och hittade åter veckans ordvits.

Vi finns i din radio nästa söndag!

Ha det gott!

Anna och Tomas